Home » Referenties PVC vloeren

Hier laten wij een overzicht zien van diverse projecten die wij gedaan hebben. U krijgt dan een mooie impressie van ons werk.

PVC vloer vast verlijmd

PVC vloer klik / zwevend

Op een bungalow park hebben wij een stacaravan voorzien van een nieuwe PVC vloer. Deze PVC vloer ligt zwevend op een tussenvloer.
De vloer in rondom afgewerkt met een platten bijpassende afwerklijst. 

PVC vloer stroken

Op deze bovenverdieping heb ik de cement dekvloer geëgaliseerd en daarna voorzien van een PVC vloer verlijmd. 

PVC Visgraat vloer. 

Wij hebben deze PVC visgraat vloer gelegd. Eerst is de cementdekvloer voorzien van een egaline laag. Daarna is de egaline laag opgeschuurd en de PVC gelegd.
De vloer is afgewerkt met een MDF plint van 9cm hoog. Ook hebben wij een nieuwe mat geplaatst. 

Pvc vloer

Eerst is de cement dekvloer voorzien van een laag egaline om een mooi vlak en glad geheel te krijgen. Hierna is de egaline nogmaals ligt opgeschuurd om de laatste oneffenheden te verwijderen. Daarna hebben we de PVC vloer verlijmd. De vloer is afgewerkt met een MDF plint van 7cmm hoog.

Pvc vloer moduleo gelegd

De oude plavuizenvloer hebben wij laten verdwijnen onder een prachtige PVC vloer van Moduleo (persian walnut). Eerst hebben wij de voegen met een mortel behandeld zodat de voegen vlak zijn.Daarna de vloer geegaliseerd in circa 3mm. Daarna de PVC vloer gelegd.

Pvc vloer vast verlijmd

in een prachtige woning in het bos de oude bestaande plavuizen ondervloer gereinigd en geruwd, de voegen afgesmeerd met mortel en de ondervloer geëgaliseerd. Daarna hebben wij een supermooie PVC vloer van Moduleo gelegd. Het betreft 73,50 m² Transform Verdon Oak. Een mooi eindresultaat

PVC vloer leggen

Deze PVC vloer is weer netjes gelegd. Eerst de dekvloer gegaliseerd. Daarna de PVC delen rechtstreeks verlijmd aan de dekvloer.
De vloer afgewerkt met een MDF plint.