Home » Webshop » KLANTENSERVICE » Retourneren

Retourneren? Daar doen wij niet moeilijk over.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en

– indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Poolenparket geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via onderstaande knop. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Vloeibare artikelen

Wij waarborgen onze kwaliteit. Alle vloeibare artikelen kunnen wij niet retour nemen.
Dit omdat wij niet zeker weten of het bijvoorbeeld te koud heeft gestaan. Wanneer die producten
bijvoorbeeld bevroren zijn geweest kunnen wij ze niet hergebruiken. 

Dus besteld u een vloeibaar product? Let goed op of u het juiste besteld!

Retour aanmelden

Wilt u de bestelling retourneren? Is er iets niet in orde? Stuurt u ons dan eerst een bericht met de mededeling dat u iets wilt retourneren.